Bel-etage
€ 319.000

Clara Snellingsstraat 136, 2100 Deurne
    • delen

Omschrijving Ref.: 6282510

Rijwoning met potentieel op een uitstekende locatie


In het hart van de dynamisch ontwikkelende wijk Deurne wacht een unieke woning op jou, klaar voor jouw visie en creativiteit. Dit is de perfecte gelegenheid om je droom van een ideaal huis te realiseren, volledig afgestemd op jouw behoeften en levensstijl.

De woning bevindt zich op een uitstekende locatie, op slechts een paar minuten van de belangrijkste toegangswegen, wat gemakkelijk toegang tot de rest van de stad biedt. In de buurt vind je alle essentiële voorzieningen zoals winkels, scholen en het winkelcentrum Wijnegem, dat slechts 3,3 km verderop ligt. Ben je een sport- of cultuurliefhebber? De nabijheid van het voetbalstadion Royal Antwerp FC (1 km) en Lotto Arena (2,1 km) is dan zeker een pluspunt. Openbaar vervoer is ook binnen handbereik – de tramhalte van lijn 5 en de bushalte van lijn 19 liggen op slechts 160 m, terwijl andere lijnen (tram 10, bus 410) zich op 750 m afstand bevinden.

Zodra je deze woning betreedt, word je verwelkomd door een ruime, lichte hal met toegang tot de garage met een handige elektrische poort. Parkeerproblemen behoren tot het verleden! Op de eerste verdieping vind je een ruime woonkamer met open keuken – een plek die je kunt omtoveren tot het hart van je nieuwe huis. En als bonus? Vanuit de garage heb je toegang tot een gezellig, zij het bescheiden, tuintje waar je kunt genieten van een rustig moment buiten.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie goed verlichte slaapkamers en een badkamer met lavabomeubel, douche en toilet, klaar om naar jouw wensen aangepast te worden. Het dak met 10 cm isolatie garandeert besparingen op de verwarmingskosten, en de condensatieketel zorgt voor warmte tijdens de koudere dagen. Dankzij het lage EPC-niveau heb je de komende jaren rust en hoef je je geen zorgen te maken over de renovatieplicht – deze geldt momenteel niet voor jou.

Toch heb jij volledige controle over hoe jouw nieuwe woning eruit zal zien. De woning biedt onbeperkte inrichtingsmogelijkheden, zodat je elke hoek naar jouw smaak en levensstijl kunt aanpassen. Creëer je eigen ruimte die je dromen weerspiegelt.

Mis deze unieke kans niet om te wonen op een toplocatie in Deurne, met gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer en alle voorzieningen binnen handbereik. Deze woning is niet alleen een ideale plek om te leven, maar ook een investering die zeker aan je verwachtingen zal voldoen.

Sted. in aanvraag


Uw contact

David Wisniewski +32 (0)499 43 45 59
contact

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 319.000,00
Beschikbaarheid
Af te spreken met eigenaar

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
130,00 m²
Aantal gevels
2
Bouwjaar
1956
Staat
Goede staat
Oriëntatie achtergevel
Oost
Oriëntatie voorgevel
West

Terrein

Grondoppervlakte
69,00 m²
Tuin
Ja (20,00 m²)

Parkeermogelijkheden

Garage
Ja

Indeling

Keuken
Ja, geïnstalleerd
Badkamer type
Douche
Toiletten
1

Comfort

Gemeubeld
Nee

Energie

EPC
Asset 1
 
216 kWh/m²/jaar
Dubbele beglazing
Ja
Ramen
Hout
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Verwarming
Individueel

Technieken

Elektriciteit
Ja
Telefoonbekabeling
Ja
Kabeltelevisie
Ja
Riolering
Ja
Gas
Ja
Water
Ja

Stedenbouw

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Asbestinventarisattest
Ja
Asbestinventarisattest opmaak datum
18/10/2024
Dagvaarding
Niet meegedeeld
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
C
P-score
C

Meer info over deze eigendom

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.
U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.